Relaxarea, Masajul si Inovatia intr-un singur loc.

Relaxarea, Masajul si Inovatia
intr-un singur loc.

Termeni si conditii

Termeni și condiții de practicare a serviciilor

Ultima modificare: 30.05.2021

Explicarea termenilor utilizați:

Noi – compania Paradizen SRL

Site, site-ul nostru, site-ului – pagina web www.paradizen.ro

Sediul, sediile noastre – denumite general Centrul ParadiZen

Carduri cadou – document de o valoare definită, în titlu propriu, prin intermediul căreia se poate procura un masaj sau o terapie

Abonamente – un set de mai multe servicii ce sunt achitate de client în avans

Contribuitor – persoane fizice sau juridice ce publică informații pe site-ul www.ParadiZen.ro

Colaborator, asociat – terapeutul, colaborator Urban Masaj

Client – persoana fizică sau juridică ce beneficiază de serviciile URBAN MASAJ

Următorii termeni și condiții reglementează orice utilizare a site-ului ParadiZen.ro și tot conținutul, serviciile și produsele disponibile pe sau prin intermediul site-ului (luate împreună, site-ul web). Website-ul este deținut și operat de PARADIZEN HEALTH & WELLNESS S.R.L. Site-ul este oferit sub rezerva acceptării dvs. fără modificarea tuturor termenilor și condițiilor conținute în prezentul document și a tuturor celorlalte reguli de funcționare.

Vă rugăm să citiți cu atenție prezentul Acord înainte de a accesa sau utiliza site-ul. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului web, sunteți de acord să vă legați de termenii și condițiile prezentului acord. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci puteți părăsi pagina web.

  1. Contul și site-ul ParadiZen.ro

1.1 Dacă creați un cont pe site, sunteți responsabil pentru menținerea securității contului și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care apar pe cont și orice alte acțiuni întreprinse în cont.

1.2 Site-ul se prezintă spre utilizare în forma actuală fără garanții, materialele prezentate pe site sunt deținute de PARADIZEN HEALTH & WELLNESS S.R.L. sau sunt procurate de pe alte pagini web în titlu de licențiere gratuit sau cu plată.

1.3 Reproducerea, copierea în scop comercial și distribuirea ilegală a materialelor de pe pagina web www.ParadiZen.ro este complet intersiză și se va supune legii nr. 8/1996 de protecție a drepturilor de autor.

1.4 Datele și informațiile prezente pe site sunt doar pentru scopuri informative și pot fi modificate fără notificare.

1.5 Recomandăm vizitare paginii de „Termeni și condiții de practicare a serviciilor” regulat pentru a fi la curent cu modificările.

1.6 Dacă experimentați probleme de utilizare ale acestuia vă rugăm să ne contactați la office@ParadiZen.ro.

  1. Responsabilitatea contribuitorilor

2.1 Dacă postați materialul pe site, postați link-uri pe site-ul sau faceți altfel (sau permiteți oricărei terțe părți să pună la dispoziție) materiale disponibile prin intermediul site-ului (orice astfel de material, „conținut” ), Sunteți pe deplin responsabil pentru conținutul și orice vătămare care rezultă din acel conținut. Acesta este cazul indiferent dacă conținutul în cauză constituie text, grafică, fișier audio sau software de calculator.

2.2 Nu suntem responsabili de materialele publicate de dumneavoastră pe această pagină web.

2.3 Mai mult decât utilizarea paginii web va trebui să fie întreprinsă conform legilor naționale, internaționale și europene pentru siguranța datelor și activităților din mediul online. Orice modalitate ce sfidează sau încearcă să sfideze aceste legi poate fi sancționată conform legislației în vigoare.

2.1 Responsabilitatea clientului

2.1.1 Clientul i se aduce la cunoștință faptul că PARADIZEN HEALTH & WELLNESS S.R.L. nu prestează servicii sexuale sau cu conotații sexuale. Toate masajele și terapiile disponibile online cât și offline în salon sunt strict de ordin terapeutic sau holistic.

2.1.2 Orice jignire sau comportament neadecvat față de terapeuții noștri nu este tolerată și va fi raportată către organele în măsură.

2.1.3 Clientul se angajează să achite, fără contestație, costul serviciilor aferente programării odată ce acesta a beneficiat de ele.

2.1.4 Clientul se angajează să se prezinte cu minim 10 de minute înainte de ora programării pentru ca prestarea serviciilor să decurgă conform programului. Dacă clientul întârzie cu mai mult de 20 de minute la programare, programarea se poate anula din oficiu și în cazul în care a fost achitată în avans costul acesteia nu se mai poate returna, dar sedinta poate fi reprogramata.

2.1.5 Pentru fiecare masaj sau terapie, angajații salonului, pregătesc special pentru client aparatul sau camera de masaj și terapie. Experiența fiind personalizată pentru fiecare client. Odată ce o programare nu mai este onorată sau se întârzie peste limita admisă la programare, programul angajatului dar și al salonului este decalat. Astfel vor avea de suferit clienții programați în aceiași zi și salonul înregistrează pierderi materiale.

2.1.6 Clientul se angajează să-și exprime liber orice sugestie, neclaritate sau nemulțumire la adresa de email office@ParadiZen.ro sau direct angajaților/conducerii salonului. Susținem cu tărie libertatea de exprimare (în limitele decenței și conduitei de afaceri), astfel încurajăm clienții să își exprime deschis opinia.

2.1.7 Un alt mod prin care Clientul poate da o notă calității serviciilor este prin intermediul paginii de Facebook sau Google – Paradizen.

2.1.8 Clientul are obligația să se prezinte la data și ora programată la locație. În cazul în care motivul de neprezentare nu este justificat, următoarea programare în cadrul salonului se va efectua după efectuarea unui avans de 50% din contravaloarea masajului sau terapiei.

  1. Plată serviciilor

3.1 Plata serviciilor se efectuează direct la sediul nostru, prin intermediului cardului bancar, prin transfer bancar sau prin plata online cu cardul pe website-ul www.paradizen.ro. Plata prin intermediul cardului bancar atat online cat si la centru, este oferită de un procesator de plăți extern ce nu are afiliere directă cu ParadiZen.

3.1.1 Conturile IBAN sunt: RO52INGB0000999911712046 deschis la ING BANK sucursala București. 

Sau

 RO76VPAY0000518892620806 deschis la VIVA WALLET

3.2 Plățile se efectuează doar în lei.

4. Abonamente pentru masaje 

4.1.1 Abonamentele reprezintă un pachet de mai multe servicii predefinite pe care clientul le achită în avans.

4.1.2 Abonamentele sunt de diverse valori și se achită integral în avans.

4.1.3 Abonamentele nu sunt în titlu propriu, se pot ceda o singură dată, unei singure persoane.

4.1.5 Contravaloarea abonamentelor nu se poate returna sub formă de bani către clientul ce solicită returul. aceste este un serviciu ce este personalizat după cerințele clientului și implică o serie de costuri individuale fiecărui client cu o dată fixă și oră blocată în programul salonului, fiind rezervat intervalul de timp pentru exercitarea masajului sau terapiei.

4.1.6 În cazul în care nu a fost consumate nicio terapie sau masaj din abonament,sau deja una sau mai multe terapii sau masaje din abonament au fost consumate și clientul nu mai poate beneficia la datele stabilite de servicii, părăsește localitatea pentru o perioadă nedeterminată nu mai dorește prestarea serviciilor sau alte cauze, acesta poate opta la rambursarea valorii rămase a abonamentului printr-un voucher personalizat cu valabilitate de 6 luni de zile sau poate reprograma ședințele de comun acord cu noi.

4.1.7 Contravaloarea abonamentelor , poate fi returnată integral la cererea clientului în termen de 14 zile de la achiziție , cu condiția să nu fi fost efectuată nici o sedință din respectivul abonament.

  1. Programare online

5.1 Formularul de programare online nu garantează ora selectată pentru terapie. Acesta are rol doar de înregistrare a programării. Confirmarea locului și terapiei se face ulterior de un consultant.

5.2 Confirmarea programării se face telefonic. 

5.3 Programările se pot face cu minim 2 ore înainte.

5.4 În cazul programărilor achitate în avans, nu avem obligativitatea de a vă returna contravaloarea serviciului în caz de neprezentare, fiind un serviciu pe bază de programare cu titlu personalizat.

5.5 Pentru programările achitate în avans la sediu sau prin metode digitale (ex: ordin de plată, card bancar în platformă, transfer bancar din platforma online a băncii) unde clientul nu mai poate beneficia de serviciu datorită unor motive personale, acesta poate opta la un voucher personalizat cu valabilitate 6 luni de zile.

5.1 Anularea programării

5.1.1 Clientul are dreptul să anuleze programarea cu minim 24 de ore inainte de data sau ora stabilite initial.

5.1.1.1 Clientul acceptă și confirmă faptul că pentru anularea programării va face tot posibilul să contacteze salonul telefonic cu cel puțin 24 ore înainte de ora programată.

5.1.2 Anulările prin intermediul Facebook, SMS sau email nu sunt luate în considerare.

5.1.3 O altă metodă de anulare ce o recomandăm este prin intermediul aplicației WhatsApp.

5.1.4 Mai mult de 2 anulări într-un interval de o lună duc la necesitarea achitării unui avans de 50% pentru următoarea programare.

5.1.5 Daca clientul anulează de trei ori consecutiv o programare, aceasta va fi considerată ședință efectuată din abonament. Anularea unei programări cu mai puțin de 24 ore înainte de ora stabilită, de asemenea duce la considerarea unei ședințe efectuate.

  1. Promoții sau oferte

6.1 Toate promoțiile de pe site-ul www.ParadiZen.ro pot fi anulate sau modificate fără notificare în prealabil. Pentru a vă menține la curent cu ofertele curente de pe site vă rugăm să urmariti retelele noastre de socializare.

6.2 Fiecare ofertă/promoție disponibilă pe pagina web www.ParadiZen.ro are un termen limită pentru valabilitate și poate fi supusă unor condiții. Toate condițiile și termenii de validare, valabilitate sunt menționați în pagina reclamei sau în anunțul publicitar.

6.3 Odată trimis formularul de ofertă/promoție vă asumați că ați citit și acceptat termenii stipulați în pagina campaniei.

  1. Mărci

7.1 Brandul Paradizen, sigla, paginile de Facebook și Instagram sau orice pagină de pe un serviciu terț ce prezintă logo-ul și adresa companiei sunt în proprietatea PARADIZEN HEALTH & WELLNESS S.R.L.

7.2 Orice copiere sau duplicare a paginilor de social media sau a alor servicii, sub aceiași denumire și sub aceiași descriere și materiale grafice este complet interzisă.

  1. Răspundere limitată

8.1 ARADIZEN HEALTH & WELLNESS S.R.L.,  sau partenerii săi nu-și asumă responsabilitatea pentru pierderi de date, compromitere de conturi, incapacitatea de accesare a paginilor din cadrul paginii web www.ParadiZen.ro.

8.2 Accesarea paginii se face complet pe propria răspundere și nu există posibilitatea de solicitare de despăgubiri de orice natură.

8.3 ParadiZen, nu își asum răspunderea pentru eventualele complicații fizice ce pot surveni în urma nedeclarării sau declarării faptului că suferiți de o afecțiune.

8.3.1 Menționăm că terapia cu paturi automate poate cauza  la inceputul sedintei un usor disconfort la nivelul spatelui. Atunci când clientul optează pentru o astfel de terapie, își dă acordul că a luat la cunoștință acest fapt.

8.4 Toate informațiile prezente pe această pagină web, inclusiv descrierea serviciilor oferite, sunt furnizate doar în scopuri informative și nu sunt considerate sub nicio formă ca sfaturi medicale profesionale sau consultații medicale. Conținutul și serviciile de masaj oferite de ParadiZen, inclusiv terapiile, nu sunt menite să fie tratate ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate, diagnosticelor medicale și tratamentelor medicale de specialitate.

8.5 Utilizând serviciile puse la dispoziție de noi, vă oferiți acordul ferm că nu utilizați serviciile noastre ca substitut pentru un consult medical de specialitate, ca tratament medical sau ca orice altă formă ce denotă neprezentarea dumneavoastră la o clinică specializată în tratarea afecțiunii dumneavoastră medicale.

8.6 PARADIZEN nu recomandă, promovează niciun produs, procedură, opinie sau orice altă informație ce ar putea fi menționată pe pagina unui serviciu. Utilizați informațiile regăsite în paginile site-ului nostru pe riscul dumneavoastră și nu garantăm sub nicio formă că acestea sunt adevărate, dovedite de teste medicale de specialitate sau dovedite de alte instituții acreditate.

8.7 Sub nicio formă, PARADIZEN nu recomandă produsele, serviciile, sugestiile sau sfaturile menționate pe pagina de servicii ca metode sau forme ce vă pot asista atunci când aveți o urgență medicală, indiferent de natura sau gravitatea acesteia. Dacă aveți o urgență, vă sfătuim să contactați Serviciul de Urgență al Statului Român apelabil la numărul 112.

8.8 Clientul este de acord că Tratamentele au doar scop terapeutic și nu ar trebui să fie utilizate dacă persoana care va primi Tratamentul este pe orice medicament care ar fi de așteptat să slăbească structura osoasă și / sau țesutul conjunctiv sau să ducă la sângerări sporite; aveți edem datorat insuficienței cardiace cronice sau insuficienței renale; sau o afecțiune inflamatorie în stadiul acut; aveți flebită acută și / sau tromboză venoasă profundă; ați avut un traumatism acut sau o intervenție chirurgicală recentă; sunt în primul trimestru de sarcină; sau în cazul în care tratamentul este contraindicat.

8.9 În cea mai mare măsură permisă de lege, PARADIZEN nu își va asuma nicio răspundere pentru niciunul dintre serviciile furnizate de Asociați. Asociații își asumă răspunderea exclusivă pentru toate serviciile furnizate, inclusiv pentru acele servicii care sunt rezervate prin intermediul Serviciului nostru.

8.10 Până în măsura permisă de lege, atât noi cât și colaboratorii noștri nu suntem responsabili pentru orice pierdere, cheltuială de orice tip sau daună ce a fost suportată de dumneavoastră în urma prestării serviciului.

  1. Terți și dispute cu terți

9.1 Alte link-uri terțe ce îndreaptă utilizatorul către www.ParadiZen.ro sunt menite să ajute consumatorul să găsească produsele și serviciile oferite de PARADIZEN sau pot avea alte scopuri conexe.

9.2 Link-urile integrate pe domeniul www.ParadiZen.ro și nu au numele domeniului identic ”https://www.ParadiZen.ro” sunt negarantate de PARADIZEN HEALTH & WELLNESS S.R.L. și nu sunt sub răspunderea companiei pentru conținutul ce poate fi regăsit pe acestea.

9.3 PARADIZEN nu este afiliat cu niciun transportator sau firma de curierat. Orice disputa pe care o aveti cu un furnizor de servicii terte trebuie solutionata direct cu acestia. 

10. Câteva puncte importante de amintit:

  • dumneavoastră sunteți în control deplin asupra datelor ce vă aparțin
  • toate datele ce sunt solicitate de la dumneavoastră au scop principal exercitarea serviciului în condiții optime iar scopul secundar este pentru a vă menține la curent cu noutățile salonului

Vă rugăm să vizitați politica noastră de confidentialitate.